HOLTS > Ремонт и поддръжка > Запушва пукнатини в радиатора и блока
 


ЗАПУШВА ПУКНАТИНИ
В РАДИАТОРА И БЛОКА
Holts SEALit

 
ОПИСАНИЕ
Запушва течове в ДВИГАТЕЛИТЕ /блока, главата, гарнитура на главата, тапи на блока, гарнитура на водна помпа/ и РАДИАТОРИТЕ /радиатори, маркучи/.
Подходящ за всички видове антифриз. Няма нужда от източване или прочистване на охладителната система. Бърза за употреба формула „Сипи и продължи“. Доказано намалява корозията. Помага за предотвратяване на бъдещи течове.
Внимание: Не махайте капачката на радиатора/преливника преди пълното изстиване на двигателя.
ПРЕПОРЪКИ:
Проверявайте системата редовно и допълвайте с антифриз, ако е необходимо. Не използвайте при замърсени или частично запушени радиатори. При липса на капачка е възможно да изсипете съдържанието директно през най-горния маркуч.
*при автомобили с до 7л антифриз използвайте половината от съдържанието в опаковката. Една опаковка е подходяща за автомобили с до 21л антифриз.
**ако продуктът е добавен към преливника/разширителя, може да е необходимо по-продължително време за работа, за да се въведе в системата и да спре теча.
разфасовка: 250 мл
арт. номер: 39
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
1. При ИЗКЛЮЧЕН и СТУДЕН двигател махнете капачката на радиатора/преливника.
2. Разклатете бутилката добре за поне 30 секунди, изсипете съдържанието в радиатора/преливника и при необходимост допълнете с антифриз. Поставете капачката*.
3. Включете двигателя и парното на максимум за 15-20 мин.без да форсирате. Когато двигателя достигне работна температура течовете ще спрат за няколко минути**.
4.Отново при изключен и студен двигател се уверете, че системата е пълна.

2000-2019© Бомар България. Всички права запазени.