Начало > За нас
 


ЗА НАС

Повече от 20 години нашият екип е отговорен за представянето и дистрибуцията на едни от най-популярните марки автомобилни и технически продукти на българския пазар.

CX-80
Polska е един от водещите производители на многофункционални препарати в световен мащаб, не само в промишлеността като: стоителството, мините, автомобилното, морското, железопътното, въздушното, но и на потребителския свят за бързооборотни стоки.

Английските добавки за горива REDEX, след 60 години успешни продажби, вече няма нужда да доказват, че работят ефективно и, въпреки това, са на перфектна цена с високата си концентрация.

По същия начин и богатата гама HOLTS продукти са се превърнали в един от най-доверените помощници на автомобилистите.

Потвърждение за добрата си работа екипът на Бомар България получи през януари 2010 година, когато към гамата се присъедини и най-популярната, живееща на всички континенти костенурка - лидерът в света на автомобилната козметиката TURTLE WAX.

Представляваме в страната не само полирпасти за автомобили, но и такива за метали и пластмаси, с марката AUTOSOL, сътворени в Германия от компания, дъщерна не на кой да е, а на световно известния производител на метални изделия Solingen.

Вносители сме и на английската фирма RING Automotive която произвежда над 500 разновидности на автолампи 12V и 24V, както и електронни уреди за автопарка, сервиза или за свободното време.

Последното силно включване към гамата направиха и популярните и най-продаваните лепила в България - моментното „Капчица“ и уникалния по своето приложение двукомпонентен POXIPOL, произвеждани в Южна Америка.


Наши продукти има във всички добри вериги бензиностанции - OMV, Shell, LukOil, EKO, Rом Petrol, Круиз. Те са на щандовете и регалите във всички сериозно работещи хипермаркети - Metro, Praktiker, Mr.Bricolage, Praktis,Bauhaus, Baumax, Plus, Penny, Kaufland, Hit и др. Както и в над 3000 други обекти - магазини, сервизи и автоцентрове в цялата страна. Макар и с променено преди шест години име на фирмата, екипът на БОМАР България ООД продължава активната си работа, разработва нови доставчици на качествени продукти и търси клиенти и партньори само сред най-добрите в страната, на Балканите, а и в други райони от света.
2000-2019© Бомар България. Всички права запазени.