TURTLE WAX > HYBRID SOLUTION > Препарат за керамичната защита на автомобили с черни бои
 


ПРЕПАРАТ ЗА КЕРАМИЧНА ЗАЩИТА НА АВТОМОБИЛИ С ЧЕРНИ БОИ
Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX

ОПИСАНИЕ
Супер хидрофобните и SiO2 (силициев диоксид) полимери в комбинация с акрилни полимери осигуряват повърхност, устойчива на химикали и отблъскваща водата. Оцветеният в черно полир и карнауба вакси придават черен блясък и дълбочина на цвета на автомобила, като прикриват леки несъвършенства по боята.

ЗАБЕЛЕЖКА:
Може да се използва върху джанти и екстериорни пластмасови части. Да не се използва върху гюруци на кабриолети. Оставете да се втвърди за 24 часа преди да измиете автомобила или да нанесете нов слой.
За да премахнете леки драскотини първо полирайте автомобила с HYBRID SOLUTIONS BLACK POLISH. Може да се използва с останалите продукти HYBRID SOLUTIONS WASH, WAX, DETAILER & COATONG.
разфасовка: 500 мл
арт. номер: FG53678
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Измийте и подсушете автомобила. Разклатете опаковката добре. Не използвайте повече от указаното количество. Две впръсквания са достатъчни за един елемент (капак, врата, покрив…). Нанесете с чиста, сгъната микрофибърна кърпа. Оставете да изсъхне до мъгла. Използвайте отделна микрофибърна кърпа за да премахнете остатъците. При необходимост сгънете кърпата.

2000-2019© Бомар България. Всички права запазени.